Тиксо водно 50mm/50m480 - 1
Област на приложение Професионално тиксо за автосервизи  Характеристики   Водоустойчиво, устойчиво на температури до 120 °C 50мм.x50м.

Тиксо водно 50mm/50m480 - 1

  • 12.00 лв