Блокче шлайф компл.-70х198 22 дупки- 1
Област на приложение Комплект шлайфблокчета за сухо шлайфане. Характеристики За употреба с шкурка Greenline Grip 70 x 198 мм.

Блокче шлайф компл.-70х198 22 дупки- 1

  • 195.00 лв