Тиксо водно 19mm/50m,1бр - 1
Област на приложение Професионално тиксо за автосервизи  Характеристики   Водоустойчиво, устойчиво на температури до 120 °C 19мм.x50м.

Тиксо водно 19mm/50m,1бр - 1

  • 5.00 лв