Тиксо водно 38mm/50m - 1
Област на приложение Професионално тиксо за автосервизи  Характеристики   Водоустойчиво, устойчиво на температури до 120 °C   38мм.x50м.

Тиксо водно 38mm/50m - 1

  • 9.00 лв