Тиксо водно 30mm/50m - 1
Област на приложение Професионално тиксо за автосервизи  Характеристики   Водоустойчиво, устойчиво на температури до 120 °C   30мм.x50м.

Тиксо водно 30mm/50m - 1

  • 7.00 лв