Тиксо зелено водно 38mm/50m - 1
Характеристики Водоустойчиво и устойчиво на температури до 110°C.

Тиксо зелено водно 38mm/50m - 1

FAST ORDER

0878 130 137  Viber  WhatsApp

  • 9.00 лв.